2000 År Med Jødiske Ritualmord


Jøderne arbejder meget hårdt på at forhindre satanister/ikke-jøder i at blive hørt, når vi taler om de jødiske forbrydelser mod menneskeheden. Det meste af det, som man vil finde med hensyn til sandheden om de jødiske ritualmord, er fra kristne. I den jødiske "Talmud" og "Zions Vises Protokoller" har jøderne erstattet udtryket "ikke-jøde" (en satanist/hedning hvis Gud er Satan) med "kristen" og "kristus". Som Ypperstepræstinde Maxine skrev i en prædiken om, hvordan jøderne bedrager, skriver hun også om, hvordan "kristen" er et kodeord for ikke-jøde/satanist. Med dette sagt, bespotter jøderne ikke deres elskede messias, Jesus fra Nazaret (Ben Yahashua), men derimod Satan, som er ikke-jødernes sande Gud. Der er millioner andre tilfælde med jødiske ritualmord, men her er en omfattende liste, der dækker fra årene fvt. til 1932. Satan forlanger, at ikke-jøderne ser jøderne for at være de syge, morderiske, pædofile, løgnagtige skiderikker, de virkelig er. Dem, der læser dette og stadig ikke har et problem med den jødiske race, har et dødsønske.

KOMPILATION AF JØDISKE RITUALMORD FRA FVT. INDTIL 1932:

Den tidligste af historikere, Heredotus, informerer os om den hebraiske menneskeofringskult. Han skriver:
"Hebræerne ofrede mennesker til deres Gud Molok." (Herodot, bd. II s. 45)

Her er ritualmordene, der er gået i arv gennem skrifter siden fvt. til i dag:

169 f.v.t. -- "Konge Antiokus Epifanes af Syrien fandt, under plyndringen af templet i Jerusalem, en græker liggende på en seng i et hemmeligt kammer. Han bønfaldt kongen at redde ham. Da han begyndte at tigge, fortalte tjenerne ham, at en hemmelig lov befalede jøderne at ofre mennesket på et vist tidspunkt årligt. De ledte derfor efter en fremmed, som de kunne få i deres magt. De opfedede ham, førte ham ind i skoven, ofrede ham, spiste noget af hans kød, drak noget af hans blod og kastede resten af hans krop ned i en grøft." (Josephus, jødisk historiker, Contra Apionem)

418 e.v.t. -- Baronius rapporterer korsfæstelsen af en dreng begået af jøderne i Imm, mellem Aleppo og Antioch.

419 e.v.t. -- I det syriske distrikt, Imnestar, mellem Chalcis og Antiokia, bandt jøderne en dreng på ferie til et kors og piskede ham ihjel. (Socrat)

425 e.v.t. -- Baronius rapporterer om korsfæstelsen af en dreng..

614 e.v.t. -- Efter erobringen af Jerusalem, købte jøderne 90.000 fanger af den persiske kong Chosros II for et lille beløb, og myrdede dem alle på de mest modbydelige måder. (Cluverius, his Epitome, s. 386)

1071 e.v.t. -- Adskillige jøder fra Blois korsfæstede et barn i løbet af Påskefejringen, lagde hans krop i en sæk og smed den i Loire-floden. Grev Theobald fik de skyldige brændt levende. (Robert of Mons, Mon. Germ. hist. Script VI 520)

1144. e.v.t. -- 12-årige St. William blev i Norwich bundet af de lokale jøder, hængt op på et kors og hans blod blev drænet fra et sår i hans side. Jøderne skjulte liget i den nærliggende skov. De blev overrasket af en lokal borger, Eilverdus, der med penge blev bestukket til ikke at sige noget. På trods af dette, blev forbrydelsen alligevel berygtet. (Acta sancta, III March, Vol., s. 590)

1160 e.v.t. -- Jøderne i Gloucester korsfæstede et barn (Mons Germ. hist. Script 520)

1179 e.v.t. -- Før Pesach, den 25. marts, slagtede jøderne St. Richards krop og drænede hans krop for blod. På grund af dette, blev jøderne udvist fra Frankrig. (Rob. of Turn., Rig.u.Guillel. Amor.)

1181 e.v.t. -- I London, ved påsketid, nær kirken St Edmund, myrdede jøderne et barn ved navn Roertus. (Acta sanct, III March Vol., 591)

1181 e.v.t. -- I Saragossa, myrdede jøderne et barn ved navn Dominico. (Blanca Hispania illustrata, tom. III, p. 657)

1191 e.v.t. -- Jøderne i Brisme korsfæstede en ikke-jøde, der havde beskyldt dem for røveri og mord, efter at de tidligere havde trukket ham gennem byen. Kong Philip Augusts, som personligt var kommet til Braisme, brændte 80 af dem på baggrund af dette. (rigordus, Hist. Gall.)

1220 e.v.t. -- Den 29. juni, i Weissenburg, Alsace, myrdede jøderne en dreng, St. Heinrich. (Murer, Helvetia sancta.)

1225 e.v.t. -- I München blev en kvinde lokket af jødisk guld og stjal et lille barn fra sin nabo. Jøderne drænede barnets blod. Den kriminelle blev overgivet til domstolene, da hun blev fanget i sit andet forsøg. (Meichelbeck, Hist. Bavariae II. 9 4 )

1235 e.v.t. -- Jøderne begik den samme forbrydelse den 1. december i Erfut. (Henri Desportes, Le mystere du sang, 66)

1236 e.v.t. -- I Alsace, Hagenau, blev tre drenge fra regionen Fulda angrebet i en mølle af jøderne i løbet af natten og dræbt med henblik på at få deres blod. (Trithemius; Chronicle of Albert of Strassburg)

1239 e.v.t. -- Et generelt oprør fandt sted i London på grund af et mord begået hemmeligt af jøderne. (Matthew v. Paris, Grande Chron.)

1240 e.v.t. – I Norwich, omskar jøderne et hedensk barn og holdt ham skjult i ghettoen for at korsfæste ham senere. Efter lang tids søgen, fandt faren sit barn og rapporterede det til biskop Wilhem af Rete. (Matthew v. Paris, op. cit. V. 39)

1244 e.v.t. -- På Skt. Benedikts Kirkegåd i London, blev liget af en dreng fundet, hvilket havde snit og skrammer og, flere steder, hebræiske tegn. Han var blevet tortureret og dræbt, og hans blod var blevet drænet. Døbte jøder, der blev tvunget til at fortolke de hebræiske tegn, fandt navnene på barnets forældre og læste, at barnet var blevet solgst til jøderne, da det var meget ungt. Fornemme jøder forlod byen i hemmelighed.

1250 e.v.t. -- Jøderne i Saragossa vedtog det forfærdelig dogme, at alle der leverede et barn til ofring ville blive frigjort fra alle skatter og gæld. I juni, 1250, leverede Moses Albay-Huzet (også kaldet Albajucetto) den 7-årige Dominico del Val til jøderne til korsfæstelse. (Johan. a Lent, Schedias, hist. de pseudomes, judæorum, p. 33)

1255 e.v.t. -- I Lincoln, England, på Peter og Pauls dag, blev 8-årige St. Hugh stjålet, skjult og senere korsfæstet af lokale jøder. Jøderne bankede ham med stænger i så lang tid, at han næsten mistede alt sit blod. (Acta santa 6 July 494)

1257 e.v.t. -- For at de kunne udføre deres årlige ofring, slagtede jøderne i London et barn. (Cluvirius, epitome historiarum, p. 541. col I)

1260 e.v.t. – Jøderne i Weissenburg dræbte et barn. (Annal. Colmariens)

1261 e.v.t. -- I Pforzheim, blev en 7-årig pige, der var blevet leveret til jøderne, lagt på en linnedklud og hendes lemmer stukket for at væde kluden i blod. Liget blev derefter kastet i floden. (Thomas, Cantipratanus, de ratione Vitæ.)

1279 e.v.t. -- Den 2. april, korsfæstede Londons mest respektable jøder et barn.. (Florent de Worcester, Chron. 222)

1249 e.v.t. -- Korsfæstelsen af et barn i Northampton efter uhørt tortur. (Henri Desportes Le mystere du sang, 67)

1282 e.v.t. -- I München, købte jøderne en lille dreng og stak ham overalt på hans krop. (Rader., Bavar. sancta I. Bd. s. 315)

1283 e.v.t. -- Et barn blev solgt af sin sygeplejerske til jøderne i Mainz, der dræbte det. (Baroerus ad annum No. 61. Annalen von Colmar)

1286 e.v.t. -- Jøderne martyrdræbte to drenge i München. Synagogen, der bestod af træ, blev omkranset med ild, og 180 jøder brændte ihjel. (Murer, Helvetia sancta.)

1286 e.v.t. -- I april, i Oberwesel, Rhinen, blev 14-årige St. Werner langsomt tortureret til døde af jøderne over en periode på tre dage.. (Act. sct. II. Bd. b. Apr. s. 697 bis 740.)

1287 e.v.t. -- Jøderne i Bern kidnappede St. Rudolfs under Pesach, torturerede grueligt barnet og skar til sidst halsen over på det. (Hein, Murer, Helvetia sancta.)

1292 e.v.t. – Jøderne i Colmar dræbte en dreng. (Ann. Colm., II, 30)

1293 e.v.t. -- Jøderne ofrede et barn i Kems. To af morderne blev straffet - de andre gemte sig bag guldets kraft. (Monum. XI, 658)

1294 e.v.t. –Jøderne myrdede igen et barn i Bern. (Ann Colm., II, 32; Henri Desportes, Le mystere du sang, s. 70

1302 e.v.t. – Samme forbrydelse blev begået I Reneken. (Ann. Colm. II, 32)

1303 e.v.t. -- I Weissensee, Thuringen blev den unge student Conrad, søn af en soldat, dræbt i påsken. Hans muskler blev skåret i stumper og stykker og hans årer blev åbnet for at dræne alt hans blod.

1305 e.v.t. -- Omkring påske, i Prag, blev en ikke-jøde, der af fattigdom blev tvunget til at arbejde for jøderne, naglet til et kors. Mens han var nøgen, blev han banket med stænger og spyttet i ansigtet. (Tentzel)

1320 e.v.t. -- En kordreng i den lokale kirke blev ofret i Puy.

1321 e.v.t. -- En ung præst blev dræbt i Annecy. Jøderne blev fordrevet fra byen ved et dekret af kong Phillip V. (Denis de Saint-Mart.)

1331 e.v.t. -- I Überlingen, i det nuværende Baden, kastede jøderne en borgers søn ,ved navn Frey, ned i en brønd. Indsnittene der senere blev fundet på kroppen beviste, at hans blod var blevet drænet. (Joh. Vitoduran, Chronik.)

1338 e.v.t. -- Jøderne slagtede en ædel fra Franconia i München. Hans bror forberedte et veritabelt blodbad til jøderne. (Henri Desport)

1345 e.v.t. -- I München, åbnede jøderne venerne på en lille dreng, Heinrich, og dolkede ham mere end 60 gange. Kirken kanoniserede ham Heinrich. (Rad. Bav. sct. II p. 333)

1347 e.v.t. -- I Messina blev et barn korsfæstet på langfredag. (Henri Desport)

1350 e.v.t. -- Drengen Johannes, en elev af den monastiske skole St. Sigbert i Köln, drog sit sidste åndedrag efter at have været blevet stukket ned af de lokale jøder. (Acta sancta., aus den Kirchenakten v. Koln.)

1380 e.v.t. -- I Hagenbach, Schwaben, blev adskillige jøder overraskede, mens de var i gang med at slagte et barn.

1401 e.v.t. -- Ved Dissenhofen i Schweiz (nær Schaffenhausen), blev den 4-årige Conrad Lory myrdet. Hans blod blev efter sigende solgt for 4 floriner af Johann Zahn til jøden Michael Vitelman. (Acta sancta.)

1407 e.v.t. -- Jøderne blev fordrevet fra Schweiz på grund af en lignende forbrydelse i den samme region. (ibid.)

1410 e.v.t. -- Jøderne blev drevet ud af Thüringen på grund af ritualmord, der blev opdaget. (Boll. II, April 838. Baronius 31)

1429 e.v.t. -- I Ravensburg, Württemberg, blev en dreng fra Schweiz, som studerede i byen og levede blandt jøderne, martyrdræbt af tre jøder efter talrige tortursessioner og seksuelle krænkelser. Dette skete under en stor jødiske festival (Pesach) mellem påske og pinse. (Baron. 31, Acta sancta. III. Bd. des April s. 978)

1440 e.v.t. -- En jødisk læge i Pavia, Simon af Ancona, halsuggede et 4-årigt barn, der blev stjålet og bragt til ham af en degenereret ikke-jøde. Mordet blev kendt, da en hund sprang ud af et vindue og ned på gaden med barnets hoved. Morderen flygtede. (Alphonsus Spina, de bello Judæorum lib. III. confid. 7.)

1452 e.v.t. -- I Savona dræbte adskillige jøder et 2-årigt barn. De gennemborede hele hans krop og samlede blodet i beholderen, som de brugte til omskæringen af deres børn. Jøderne dryppede små stykker af skåret frugt i blodet og nød et helt måltid af dem. (Alphonsus Spina, de bello Judæorum lib. III, confid. 7.)

1453 e.v.t. -- I Breslau stjal jøderne et barn, opfedede ham og satte ham i en tønde der var lukket med søm, som de rullede frem og tilbage for at drage barnets blod. (Henri Desportes, Le mystere du sang, 75)

1454 e.v.t. -- Ved Louis' godser af Almanza, Castile, dræbte to jøder en dreng. De rev hans hjerte ud og brændte det; kastede asken i vin, som de drak med deres trosfæller. Ved at spendere betydlige summer, lykkedes det for dem at forsinke retssagen, da to af de tre advokater var af jødisk afstamning. Derefter blev jøderne forvist fra Spanien. (Alphonsus Spina, de bello Judæorum)

1462 e.v.t. -- I Rinn, nær Inssbruck, blev drengen Andreas Oxner solgt til jøderne og ofret. Kirken kanoniserede ham. Et kapel kaldet "Zum Judenstein" ('Til Jøderne-Stenen') blev bygget. (Acta sancta., III. July Vol I. 472)

1468 e.v.t. -- Ved Sepulveda, i Gamle Castile, korsfæstede jøderne en kvinde på langfredag efter rabbiner Solomon Pecho's ordre. (Did. de Colm. Gesch. v. Seg.)

1470 e.v.t. -- I Baden blev jøderne dømt for mordet på et barn. (Tho. Patr. Barbar.)

1475 e.v.t. -- I Trent, den 23. marts (skærtorsdag) før Penach, ofrede jøderne en 29-måneder gammel baby, Skt. Simon.

1476 e.v.t. -- Jøderne i Regensburg myrdede seks børn. Dommeren fandt, i en underjordisk hvælving tilhørende en jøde ved navn Josfol, rester af de myrdede ofre samt en stenskål plettet med blod på et slags alter. (Raderus Bavaria sancta Band III, 174)

1480 e.v.t. -- I Treviso blev en forbrydelse, svarende til den i Trent, begået: mordet på den kanoniserede Sebastiano af Porto-Buffole fra Bergamo. Jøderne drænede hans blod. (H. Desportes, Le mystere du sang 80)

1480 e.v.t. -- Ved Motta i Venedig dræbte jøderne et barn i påsken. (Acta sancta I. Bd d. April 3)

1485 e.v.t. -- I Vecenza slagtede jøderne Skt. Laurentius. (Pope Benedict XIV Bull. Beatus Andreas)

1490 e.v.t. -- Ved Guardia, nær Toledo, korsfæstede jøderne et barn. (Acta sancta I. Bd. d. April 3)

1494 e.v.t. -- Ved Tyrnau i Ungarn, tog tolv jøder en dreng, åbnede hans årer og indsamlede omhyggeligt hans blod. De drak noget af det og bevarede resten til deres trosfæller. (Banfin Fasti, ungar. br. III. Dec. 5

1503 e.v.t. -- I Langendenzlingen udleverede en far sit 4-årige barn til to jøder fra Waldkirchen i Baden for 10 floriner på den betingelse, at han ville blive returneret i live, efter en lille mængde blod var blevet drænet. Dog drænede de så meget blod fra barnet, at det døde. (Acta sancta. II Bd. des April s. 839: Dr. Joh. Eck, Judebbuchlien)

1505 e.v.t. -- En forbrydelse, i lighed med den i Langendenzlingen i 1503, blev forsøgt udført ved Budweis i Bøhmen. (Henri Desportes, Le mystere du sang. 81)

1509 e.v.t. -- Adskillige jøder ... myrdede adskillige børn. (Cluverius, Epitome hist. etc. s. 579)

1509 e.v.t. -- Jøderne i Bösingen (Ungarn) kidnappede et barn af en karetmager, slæbte ham i kælderen, torturerede ham grueligt, åbnede alle hans årer og sugede al hans blod ud med fjerpenne. Bagefter kastede de hans krop ind i en hæk, hvilket jøderne indrømmede efter gentagne benægtelser. (Ziegler Schonplatz s. 588, col. 1 ,2 )

1510 e.v.t. -- I Berlin, blev jøderne Salomon, Jacob, Aaron, Levi Isaac, Rabbiner Mosch og slagteren Jacob beskyldt for at købe en tre-fire-årig dreng for 10 floriner fra en fremmed, ligge ham på et bord i en kælder og punkterede ham med nåle i de store blodrige vener, indtil han til sidst blev slagtet af slagteren Jacob. En enorm retssag begyndte, og til sidst blev hundrede jøder sat i Berlinfænglset. De indrømmede delvist at have købt børn af fremmede, stikke dem, dræne deres blod, drikke blodet eller i tilfælde af sygdom, bevare det med tomater, ingefær og honning. Ikke færre end 41 anklagede jøder blev dømt til døden ved brænding efter deres tilståelse. Alle de andre jøder blev forvist fra Mark Brandenburg (Richard Mun: 'The Jews in Berlin')

1520 e.v.t. -- Jøderne i Ungarn gentog forbrydelsen fra 1494 ved at myrde en barn i Turnau og Biring og dræne dets blod. (Acta sancta II. Bd. d. April s. 839)

1525 e.v.t. -- Et ritualmord i Budapest forårsagede en udbredt anti-semitisk bevægelse blandt befolkningen. I dette år blev jøderne fordrevet fra Ungarn. (Henry Desportes, Le mystere du sang 81)

1540 e.v.t. -- Ved Sappenfeld i Bayern blev 4-årige Michael Pisenharter kidnappet fra sin far før påske og bragt til Titting (nord for Ingolstadt), hvor han led under den mest forfærdelige tortur i tre dage. Hans årer blev åbnet og hans blod drænet. Liget viste tegn på korsfæstelse. Blodet blev fundet i Posingen. (Raderus, Bavaria sancta. III. Bd. 176f)

1547 e.v.t. -- Ved Rava i Polen stjal to jøder en skrædders dreng ved navn Michael og korsfæstede ham. (Acta sancta II. Bd. April p. 839)

1569 e.v.t. -- I Vitov (Polen), blev den 2-årige søn af enken Kozmiania brutalt myrdet af Jacob, en jøde i Leipzig. (Acta sancta ebenda.)

1571 e.v.t. -- M.A Bradaginus blev slagtet af jøderne. (Seb. Munster, Cosmographia)

1571 e.v.t. -- Joachim II, kursfyrsten af Brandenburg, blev forgiftet af en jøde med hvem han havde et tillidsfuldt samarbejde. (Scheidanus X. Buch. seiner Hist. s. 60)

1573 e.v.t. -- Et barn i Berlin som var blevet købt fra en tigger blev tortureret til døde af en jøde. (Sartorious s. 53)

1574 e.v.t. -- Ved Punia i Letland dræbte jøden Joachim Smierlowitz en 7-årig pige ,ved navn Elizabeth, før Penach .. På omkring dette tidspunkt blev en dreng i Zglobice stjålet og bragt til Tarnow, hvor en anden dreng blev fundet i hænderne på jøderne under mistænkelige omstændigheder: begge blev frigjort i tide. (Act. sancta II. Bd. d. April s. 839)

1575 e.v.t. -- Jøderne dræbte et barn - Michael af Jacobi. (Desportes)

1586 e.v.t. -- I en række tilfælde blev børn revet fra deres forældre og dræbt - ved at nedbrydning af disse forbrydelser sporede Rupert dem tilbage til jøderne. (Trier'schen Ann. v. J. 1856)

1592 e.v.t. -- Ved Wilna blev en 7-årig dreng, Simon, forfærdeligt tortureret til døde af jøderne. Mere en 170 sår, lavet af knive og sakse, blev fundet på hans krop foruden de mange nedskæringer under hans finger- og tånegle. (Acta sancta III. Bd. des Juli)

1595 e.v.t. -- Ved Costyn i Posen blev et barn tortureret til døde af jøderne. (Acta sancta 389)

1597 e.v.t. -- I Szydlov blev blodet fra et barn brugt til indvielsen af en ny synagoge. Barnets øjenlåg, hals, vener, lemmer og selv de seksuelle organer viste utallige stik. (Acta sancta, II Bd. des April)

1598 e.v.t. -- I landsbyen Wodznick, i den polske provins Podolien, blev den 4-årige søn af en landmand stjålet af to unge jøder og slagtet fire dage før den jødiske Pesach ved de mest forfærdelige pinsler, hvor de mest anerkendte jøder i lokalsamfundet deltog.

1650 e.v.t. -- Ved Kaaden i Steiermark blev den 5½-årige Mathias Tillich slagtet af en jøde den 11. marts. (Tentzel)

1655 e.v.t. -- Ved Tunguch i Nedre Tyskland myrdede jøderne et barn til deres påskefest. (Tentzel, monatl. Unterred. v. Juli 1693 s. 553)

1665 e.v.t. -- Jøderne i Wien slagtede den 12. maj en kvinde på den grusomste måde. Liget blev fundet i dam inden i en sæk vægtet med sten. Det var fuldstændigt dækket med sår, halshugget og benene var afskåret uner knæene. (H.A. von Ziegler, Tagl. Schaupl. s. 553)

1669 e.v.t. -- Den 22. september, på vejen fra Metz til Boulay nær landsbyen Glatigny, blev et 3-årig dreng stjålet fra sin mor af jæden Raphael Levy. Han blev grusomt slagtet. Hans krop blev fundet lemlestet på den mest ondskabfulde måde. Morderen blev brændt levednde den 17. januar 1670. (Abrege du proces fait aux Juifs de Metz, ebd. 1670)

1675 e.v.t. -- Ved Miess i Bøhmen blev et 4-årigt barn myrdet af jøderne den 12. marts (Acta sancta II. Bd. des April)

1684 e.v.t. -- I landsbyen Grodno, Minske regering i Rusland, stjal jøden, Schulka, en 6-årig dreng ved navn Gabriel og førte ham til Bialystock hvor han, i tilstedeværelsen af adskillige jøder, blev tortureret til døde, hvorefter hans blod blev drænet. (Records of the magistrate at Zabludvo)

1753 e.v.t. -- På Langfredag den 20. april i en landsby i nærheden af Kiev (Rusland), blev den 3½-årige søn af adelsmanden Studzinski kidnappet af jøderne, skjult i et værtshus indtil slutningen af sabbatten og derefter monstrøst ofret med hjælp fra rabbiner Schmaja. Blodet blev hældt i adskillige flasker. (Byretten i Kiev’s kriminalregister)

1764 e.v.t. -- Den 10-årige søn af Johann Balla, der var forsvundet fra Orkul (Ungarn) den 19. juni, blev fundet i en nærliggende skov overdækket med mange sår. (Tisza-Eslar, von einem ungarischen Ubgeordneten 108)

1791 e.v.t. -- Den 21. februar blev liget af den 13-årige Andreas Takals, som boede med en jøde ved navn Abraham, fundet uden for en landsby nær Tasnad (Siebenburgen). Blodet var blevet drænet fra ham ved at bryde hans halspulsåre.(Ger.-Akt i.d. Archiv. v. Zilah.)

1791 e.v.t. -- Samtidig blev to blodmord rapporteret ved Holleschau (Mähren) og ved Woplawicz i Duplindistriktet. (Tisza-Eslar, v.e. ungar. Abgeord.)

1791 e.v.t. -- Under Sultan Selim III's regeringstid, dræbte jøderne i Pera en ung græker ved at hænge ham i benene fra et træ. (Henri Desportes)

1803 e.v.t. -- Den 10 marts greb den 72-årige jøde, Hirsch, fra Sugenheim et 2-årigt barn mellem Ullstadt og Lengenfeld i Buchhof tæt ved Nürnberg. Adskillige dage senere nægtede jøden overhovedet at have været i Buchhof den 10. marts. Faderen til barnet der, med vidner, ønskede at bevise det modsatte blev afvist i retten med trusler og fornærmelser. På den 12. dag blev barnet fundet død med tungen snittet og hans mund fuld af blod. Jøderne plagede guvernøren i Newstadt indtil sagen var i deres favør. Faderen blev, med trusler, tvunget til at underskrive en protokol, der attesterede, at barnet, der stadig var varmt, da det blev fundet, var frosset ihjel. (Friedr. Oertel, "Was glauben die Juden?" Bamberg, 1823)

1804 e.v.t. -- I Grafenberg nær Nürnberg blev en 2 til 3-årig dreng kidnappet af en gammel jøde fra Ermreuth ved navn Bausoh. Soldater skyndte sig hen for at forhindre forbrydelsen efter at have hørt barnets skrig. (Dr. J. W. Chillany)

1810 e.v.t. -- Blandt Damaskusretssagens optegnelser findes et brev fra John Barker, tidligere konsul i Aleppo, hvori der tales om en fattig person, der pludselig forsvandt fra Aleppo. Den hebræiske Raphael i Ancona blev anklaget for at have slagtet hende og drænet alt hendes blod. (A. Laurent. Affaires de Syrie)

1812 e.v.t. -- I oktober, på øen Korfu, blev tre jøder der havde kvalt et barn dømt til døden. Et stykke tid efter, blev barnet af en græker ved navn Riga stjålet og dræbt af jøderne. (Achille Laurent, Affaires de Syrie)

1817 e.v.t. -- Anklageskriftet for mordet begået dette år mod den lille pige, ved navn Marianna Adamoviez, blev ophævet på grund af forældelse.

1823 e.v.t. -- Den 22. april, ved Velisch i den russiske regering Vitebsk, blev den 3½-årige søn af den invalide Jemelian Ivanov stjålet og tortureret til døde, hvorefter hans blod blev drænet. På trods af mange udsagn fra vidner, der anklagede jøderne, blev retssagen pludselig stoppet. (Pavlikovsky, ebenda.)

1824 e.v.t. -- I Beirut blev tolken Fatch-allah-Seyegh myrdet af sin jødiske udlejer, og som det fremgik fra undersøgelsen, skete det for rituelle formål..

1826 e.v.t. -- I Warszawa blev en 5-årig dreng fundet død. Hans krop havde mere end hundrede sår, der viste, at hans blod var blevet drænet. Hele Warszawa var i en tilstand af oprør; jøderne protesterede overalt deres udskyld uden at have været anklaget. Vidneudsagnene foretaget i retterne blev, sammen med de medicinske beviser, fjernet fra dokumenterne. (Pavlikovski, wie oben s. 282)

1829 e.v.t. -- I Turin blev hustruen til købmanden Antoine Gervalon kidnappet fra sin mand. I kælderen blev hun af to rabbinerne forberedt til ofring. Med sine sidste kræfter, svarede hun sin mand, der gik gennem det jødiske kvarter med adskillige soldater og kaldte hendes navn højt. Således blev hun befriet. Dog formåede jøderne at gemme sagen af vejen med penge. (Auszug aus einem Briefe des Barons von Kalte )

1831 e.v.t. -- Drabet på datteren af en korporal i Sankt Petersborg. Fire dommere anerkendte drabet som værende et blodmord, mens en femtedel betvivlede det. (Desportes)

1834 e.v.t. -- Ifølge vidneudsagn fra jødinde Ben Nound som konverterede til kristendommen, blev en gammel hedensk mand i Tripoli bundet af fire-fem jøder og hængt i tæerne fra et appelsintræ. Lige da den gamle mand var ved at dø, skar jøderne hans hals med en slagterkniv og lod kroppen hænge, indtil alt blodet var blevet indsamlet i en skål. (Henri Desportes, Le mystere du sang. 91)

1839 e.v.t. -- På øen Rhodos kom en 8-årig dreng af en købmand, som leverede æg til nogle jøder, aldrig tilbage. Jødisk pengemagt trådte i kraft, og retssagen blev forsinket og til sidst undertrykt. (Henri Desportes, Le mystere du sang. 92)

1839 e.v.t. -- Toldstedet i Damaskus opdagede en jøde, der bar en flaske med blod. Jøden tilbød 10000 piastre for at neddysse sagen. (cf. Prozess bei A. Laurent, op. cit. S. 301)

1843 e.v.t. -- Mord på hedenske børn begået af jøderne på Rhodos, Korfu og andetsteds. (Famont L'Egypte sous Mehemet Ali, Paris, 1843)

1875 e.v.t. -- Ved Zboro, i amtet Saros i Ungarn, angreb adskillige jøder den 16-årige tjenestepige Anna Zampa i hendes herres, Horowitz', hus. Kniven var allerede hævet over hende, da en kusk ved tilfælde intervenerede og dermed reddede hende. Chefen for retten, Bartholomaus Winkler, der stod i gæld til jøderne, var bange for at bringe de kriminelle for retten.

1877 e.v.t. -- I landsbyen Szalaacs, i landet Bihar (Ungarn), blev Josef Klees 6-årige niece, Theresia Szaboo, og hans 9-årige nevø, Peter Szaboo, myrdet af jøderne. En jødisk læge der stod for ligsynet erklærede dog, at børnene ikke blev myrdet og afsluttede dermed sagen. (M. Onody, ebenda.)

1879 e.v.t. -- I Budapest, før Purim-festmåltidet, blev en ung tjenestepige i det jødiske kvarter bedøvet med en drink. 24 timer efter festmåltidet vågnede hun, så svag at hun næsten ikke kunne gå. På sin højre underarm, venstre lår og kroppen under navlen opdagede hun røde cirkulære sår lignende blodpletter med små åbninger i midten. Blod var blevet drænet fra hende. (M. Onody, ebenda.)

1879 e.v.t. -- Ved Kutais i Kaukasus, dræbte fire jødiske billedsælgere en 6-år gammel pige. Stykket mellem hendes fingre var blevet skåret med en kniv; på hendes ben, et lille stykke over læggen, var vandrette snit blevet lavet, og der var ikke en eneste dråbe blod tilbage i hendes årer. Med hjælp fra de magtfulde jøder i Rusland, slap de skyldige af dem ustraffet. (Univers.)

1881 e.v.t. -- Ved Kaschau i Ungarn forsvandt datteren af en vis Josef Koczis. To uger senere blev liget fundet i en brønd - fuldstændig drænet for blod. (M. Onody, Tisza-Eszlar)

1881 e.v.t. -- I Steinamanger forsvandt det 8-årige barnebarn af en kusk, der arbejdede for jøderne. M. Onody, evenda.)

1881 e.v.t. -- Jøderne dræbte i Alexandria et hedensk barn ved navn Evangelio Fornoraki. Forældrene til det kvælte barn, der blev fundet ved havbredden, tillod en obduktion, som varede flere dage og var årsag til optøjer mod jøderne. Baruch familien, som var hovedmistænkte i mordsagen, blev anholdt men senere løsladt.(Civita cattolica, von des. 1881)

1881 e.v.t. -- I den galiciske by, Lutscha, blev den polske tjenestepige Franziska Muich, der arbejdede for den jødiske værtshusejer, Moses Ritter, og var blevet voldtaget af ham, myrdet af Moses og hans kone, Gittel Ritter, ifølge vidneudsagnet fra landmanden Mariell Stochlinski. (Otto Glogau, der Kulturk. Heft. 128. 15. Febr. 1886)

1882 e.v.t. -- Ved Tisza-Eszlar, kort før den jødiske Pesach, forsvandt den 14-årige Esther Solymosi. Da pigen sidst var blevet set i nærheden af synagogen, blev mistænksomhed strakts rettet mod jøderne. De to sønner af tempeltjener Josef Scharf, 5-årige Samuel og den 14-årige Moritz, beskyldte deres far og erklærede, at Esther blev ført ind i templet og slagtet der. Pigens lig blev aldrig fundet.

1882 e.v.t. -- Kort tid efter foregik en meget lignende sag i Galata. Serious, en fornem jurist i det græske samfund, sendte et forslag til repræsentanter fra alle de europæiske krafter i Konstantinopel, så retfærdigheden kunne ske fyldest: men jøderne bestak det tyrkiske politi, der tillod visse dokumenter i sagen at forsvinde. Bestukkede læger erklærede moren til det kidnappede og myrdede barn mentalt forstyrret.

1883 e.v.t. -- Endnu et ritualmord fandt sted i Galata. Politiet, der var bestukkede med jødiske penge, forhindrede efterforskningen. Avisen 'Der Stamboul', som kraftigt talte imod de skyldige, blev undertrykt. Denne undertrykkelse kostede jøderne 140.000 franc.

1884 e.v.t. -- Ved Sturz (Vestpreussen) blev det parterede lig af den 14-årige Onophrius Cybulla fundet en januar formiddag under en bro. Ifølge lægen, viste parteringen stor ekspertise og præcision i brugen af kniven. Selvom den myrdede dreng havde været stærk og blodrig, var den døde krop fuldstændig blodløs. Umiddelbar mistanke faldt på jøderne, og nogle meget problematiske fakta opstod under efterforskningen. Disse blev dog ikke anset for at være tilstrækkelige, og jøderne blev løsladt. (Otto Glagau, der Kulturki, Heft 119. 15. Mai 1885)

1885 e.v.t. -- Ved Mit-Kamar i Egypten blev en ung kopter slagtet til påskefestlighederne.

1888 e.v.t. -- I juli, ved Breslau, blev en forbrydelse begået af Max Bernstein, en 24-årig rabbinsk kandidat ved det talmudiske universitet, mod en 7-årig dreng, Severin Hacke, som Bernstein havde lokket ind på sit værelse. Bernstein tappede blod fra drengens kønsorgan. Efter dommerens kendelse tolstod Bernstein: "Bibelen og Talmud lærer, at de alvorligste synder kun kan sones for gennem uskyldigt blod." Derfor havde han trukket blod fra drengen. Jøderne erkendte faren og erklærede Bernstein for at være en "religiøs galning".

1891 e.v.t. -- Mordet på en dreng ved Xanten på Rhinen. Den 5-årige robuste dreng, søn af møbelsnedkederen, Hegemann, blev om aftenen fundet, klokken 18:00 den 29. juni, af tjenestepigen Dora Moll i byrådsmedlem Kuppers' kostald på siden med benene spredt fra hinanden. På hans side var et cirkulært, rituelt sår, der var blevet lavet med ekspertise. Han var afblødt til det punkt, hvor han var helt hvid. Drengen savnedes allerede kl. 10:30 om morgenen. Han blev af tre vidner set da han blev trukket ind i den jødiske slagter Buschoffs hus.

1899 e.v.t. -- Den 29. marts blev den enlige, 19-årige syerske, Agnes Kurza, slagtet ved hånden af den jødiske slagter Leopold Hilsner. Liget blev fundet blodløst. Morderen blev dømt til døden ved retten i Kuttenberg.

1900 e.v.t. -- Ved Konitz (Vestpreussen), den 11. marts, blev den 18-årige førsteårsuniversitetsstuderende, Ernst Winter, bestialsk myrdet. To dage senere blev stykker fra hans parterede krop fisket op af Maschsee-søen; næsten fem dage senere, den 15. april, den helligdag i påsken, blev hans hoved fundet af børn, der legede i buskene. Liget var helt ublodigt. Winter blev rituelt myrdet. Mordet blev udført i kælderen hos den jødiske slagter, Moritz Levi, efter ofret var blevet lokket dertil af en ung jødinde. På morddagen var et stort antal udenlandske jøder i Konitz. De rejste dagen efter uden nogen plausibel grund til deres besøg. Blandt dem var slagterne Haller fra Tuchel, Hamburger fra Schlochau, Eisenstedt fra Prechlau og Rosenbaum fra Ezersk. Den konitziske slagter, Heimann, forsvandt kort efter mordet.

1911 e.v.t. -- Den 13-årige skoledreng, Andrei Youschinsky, blev myrdet i Kiev den 12. marts. Efter 8 dage blev hans lig fundet i et teglværk, helt skåret i stykker og totalt blodløst. Mistanken faldt på den jødiske leder af teglværket, Mendel Beiliss. Sagen kom ikke for retten før to og et halvt år senere (29. september - 28. oktober, 1913). I den mellemliggende periode var der talrige forsøg på at vildledde de efterforskende officerer. Imens led en lang række af belastende vidner pludselige og unaturlige dødsfald; falske beskyldninger og tilståelser fulgte den ene efter den anden på grund af enorme mængder bestikkelsespenge. Bag de tiltalte, lurende i skyggerne, var Schneerson af Lubavitcherne, lederen af »Zadikkerne« (»hellige«) af den Chassidiske sekt, som var den åndelige leder af mordet. Retssagen endte med løsladelsen af Beiliss, men samtidig fastslog retten, at mordet havde fundet sted inde i det jødiske teglværk, hvilket var det religiøse centrum for jøderne i Kiev, med henblik på at få blod. Næsten alle anklagerne, vidnerne og myndighederne der havde talt imod jødedommen blev senere ofre for den bolsjevikiske rædsel. (Ausfuhrliche Darstellungen des Prozeßes enthalten 'Hammer' Nr. 271, 273, 274, 275; Oktober bis Dezember 1913)

1926 e.v.t. -- De kropslige rester fra børnene Hans og Erika Fehse blev fundet i en pakke på torvet i Breslau. Børnrne var blevet slagtet. Ligene var blodløse. Kønsdelene manglede. Den jødiske slagter mentes at være forbryderen. Han forsvandt sporløst.

1928 e.v.t. -- Andetårsuniversitetsstuderende Helmut Daube blev slagtet om natten den 22.-23. marts, 1928. Om morgenen lå det bloddrænede lig foran forældrenes hjem. (jf. 'Der Sturmer')

1929 e.v.t. -- Mordet ved Manau. Drengen Karl Kessler blev fundet slagtet og blodløs, den 17. marts 1929, flere dage før påske. (jf. 'Der Sturmer')

1932 e.v.t. -- Martha Kaspar blev slagtet og parteret ved Paderhorn den 18. marts 1938. Stykkerne fra liget blev drænet for blod. Jøden, Moritz Meyer, blev dæmt og fik 15 års fængsel. (jf. 'Der Sturmer')

"Disse er 131 ritualmord, som er kendte og er blevet overleveret skriftligt til eftertiden. [LSN: Der er faktisk andre, især i den gamle periode, som ikke er nævnt her.] Hvor mange andre har fundet sted, som ingen kender til i dag! Hvor mange tusinde, ja, måske, HUNDREDETUSINDVIS er forblevet uopdagede! At torturere unge, uskyldige mennesker, at dræbe og drikke deres blod - dette er det største og mest forfærdelige aspekt af alle de forbrydelser, som verdensjødedommen er kendt for!"

Denne information kom fra en kilde med kristen partiskhed, men sandheden er, at størstedelen af Jordens befolkning endnu ikke har regnet ud, at "jødisk" og søstertitlen "kristen" er det samme. "Kristen" er faktisk en titel, som jøderne giver til godtroende fjolser, der er faldet for deres fortryllelse, nemlig den jødiske "religion" kaldet kristendommen.


Den kristne gudstjeneste og hvordan den knytter sig til jødisk ritualmord


TILBAGE TIL DET SANDE HOLOCAUST - FORSIDE

 
click tracking